3. RAZRED

OBVESTILO za učence 3. razreda (Učiteljica: Sonja Ambrož)

V ČASU, KO SO ŠOLE ZAPRTE IN NI POUKA, NE POZABITE NA UČENJE.
Dnevno lahko:

  • berete
  • prepisujete
  • gledate izobraževalne oddaje
  • utrjujete poštevanko, seštevanje, odštevanje, besedilne naloge
  • rešujete naloge na LILIBI: http://www.lilibi.si/

Rešene naloge shranjujte. Prinesli jih boste, ko bomo zopet v šoli. Spremljajte informacije na spletni strani šole.

NOVO:

SPOŠTOVANI STARŠI TRETJEŠOLCEV!

V prvem tednu pouka na daljavo ste starši sami izbirali med danimi in priporočenimi aktivnostmi otroka ter jih prilagajali v okviru danih možnosti.  Zaradi ohranjanja povezave z učenci, vami in s predhodnim učnim procesom, bi nadaljnje izobraževanje na daljavo potekalo preko e sporočil. Zato bi v naslednjih dneh želela preko e- maila z vami vzpostaviti stik.

Prosim vas, da na moj e- mail   sonja.ambroz@gmail.com  pošljete vaše elektronske  naslove, kamor  bom  otrokom pošiljala naloge in navodila.  Želela bi, da tudi otroci oz. vi,  po potrebi komunicirate z menoj in si tako izmenjujemo informacije.

S spoštovanjem, Sonja Ambrož

četrtek, 26.3. SPOROČILO UČITELJICE
Spoštovani starši,
Obveščam vas, da sem z vsemi tretješolci, razen ene učenke, v stiku. Zahvaljujem se vam za pomoč pri posredovanju.
Vsi ste prejeli naloge. Zanima me, če so navodila jasna,  je snov pretežka, je časa za izvedbo dovolj… Vesela sem vaših vzpodbud, komentarjev, priporočil, idej…
Nekateri ste skrbno tudi opisali, kaj ste počeli v prvem tednu – pohvalno. Nekaj vas je že poslalo fotografije opravljenih nalog. Le tako naprej.  Prejete naloge v  tednu od 23.3. do 27.3. naj opravijo, kot je napisano v navodilih, ki ste jih prejeli po e pošti.
ponedeljek, 30.3. Naloge za SLJ in MAT opravite do 31. 3. 2020.
Naloge za GUM opravite do 6.4. 2020

ANGLEŠČINA 3  (Učiteljica: Dragica Križaj)

Hello!
Pouk na daljavo bo pri angleščini potekal tako, da boste na tej strani našli delovne liste, ki jih lahko natisnete in jih rešite. Če tiskalnika nimate, predlagam, da delo zapišete v vaše zvezke. Na naši šolski strani boste tudi našli zanimive in poučne povezave do angleških vaj na spletu, zato preverite, kaj bo novega vsaj takrat, ko imate angleščino na urniku.
Oglejte si tudi kakšen film v angleščini, lahko s podnapisi, seveda.

 

Sreda, 18.3.
3. razred – zelo zabavna pesem o zelenjavi: https://www.youtube.com/watch?v=RE5tvaveVak
Ko se vidimo, jo bomo lahko zapeli, saj jo boste že znali.
 torek, 24.3.
Hello!
Ker že veliko veste o prehrani, vam zagotovo ne bo težko igrati jezikovne igre v angleščini. Tukaj lahko najdete zelo znimive in poučne igre: https://www.youtube.com/watch?v=9PA3RsVVdh8
Delo/igranje si lahko razdelite na dva dela, prvi del naredite danes, drugi pa v petek, kot je angleščina na urniku. Veselo na delo/igranje!
 
Bye-bye!
učiteljica Dragica