Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!



Novo šolsko leto je pred vrati.

Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja Covid-19 tudi šolsko leto 2021-2022 začenjamo po modelu B. Želimo si, da bi pouk potekal v hiši znanja skozi vso šolsko leto. Verjamemo, da bomo s strpnostjo, potrpežljivostjo in odgovornim ravnanjem zmogli tudi to preizkušnjo.

V SREDO, 1. septembra 2021, vas pričakujemo na prvi šolski dan.

Prosimo, da v šolo pridete zdravi.

Prvošolčki se zberejo skupaj s starši ob 8.15 v glasbeni učilnici, kjer jih bo sprejela razredničarka. Vabilo so prejeli po navadni pošti. 

Učenci od 2. do 9. razreda se zberejo ob 7.45 v svojih matičnih učilnicah, kjer jih bodo sprejeli razredniki.

Malica bo po novem urniku:

  • za učence od 6. do 9. razreda:  od 8.30 do 8.50
  • za učence od 2. do 5. razreda:  od 9.20 do 9.40


Prvi šolski dan zajtrka in kosila ne bo. Podaljšano bivanje prvi šolski dan ne bo organizirano, poskrbeli bomo za varstvo učencev.


S seboj prinesite zaščitno masko, šolske copate, beležko, pisalo in torbo za učbenike. Učenci od 2. do 9. razreda boste prejeli ključe garderobnih omaric, zato imejte s seboj obeske za ključe.

Vozni red avtobusov je glede na lansko šolsko leto ostal nespremenjen. Na šolskem prevozu morajo učenci imeti masko in upoštevati varnostne ukrepe.

Prvi šolski dan bo odhod domov v smer Planina ob 10.45, nato v smeri Jurišna vas – Turiška vas in nazadnje še za smer Tinjska gora, Slovenska Bistrica.

Vsem učencem želimo uspešen začetek šolskega leta.

Kolektiv OŠ Tinje

Prvi šolski dan… | I. Osnovna šola Žalec
Dostopnost