Skoči na glavno vsebino

Beseda ravnateljice

 

Z velikimi koraki naprej in v pravo smer


»Dober začetek je pol poti. Nastavek za vse, kar sledi.
Z nogami na tleh in z muzo nad oblaki.
Naj grem z iskrivimi koraki, naj diham celih pljuč
in naj za vse, kar pride, najdem pravi ključ.« (Anja Štefan)

 

September je tu in vedno prekratkim počitnicam ter brezskrbnim, poletnim dnevom mahamo v slovo. Šolo na Tinju bo letos obiskovalo 99 otrok, 55 učencev in 44 učenk, v skupnost učencev pa smo sprejeli 12 prvošolk ter prvošolcev.

To šolsko leto bo za nas posebej zanimivo, saj bomo obeležili 140 let delovanja šole na Tinju. S številnimi aktivnostmi bomo gradili most med preteklostjo in prihodnostjo, učne dneve pa preživljali v ustvarjalnem, spodbudnem ter varnem učnem okolju.

Pri učenju, poučevanju in doseganju zastavljenih ciljev bomo še naprej spodbujali aktivno vlogo učencev, sodelovalno učenje, samostojnost ter odgovornost in medsebojno spoštovanje ter strpnost. Zaupamo dobremu sodelovanju s starši naših učencev in podpori lokalne skupnosti.

Vsem učenkam in učencem ter zaposlenim želim uspešno šolsko leto. Za vse udeležence vzgojno-izobraževalnega procesa naj bo pot iskanja pravega ključa prijetna, zanimiva, mirna in zdrava. Želim si, da bi znali skupaj in drug z drugim delati velike ter iskrive korake naprej, predvsem pa v pravo smer.

 

Alojzija Mušič, ravnateljica

Dostopnost