Skoči na glavno vsebino

Spoštovani koordinatorji dela z nadarjenimi učenci.

V času poletnih počitnic pripravljamo TABORE ZA NADARJENE UČENCE IN DIJAKE, ki jih bomo izvajali v POREČU IN V MARBURGU.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.  Kot vedno doslej, so tabori lahko subvencionirani, poskrbljeno bo tudi za prevoz. O vsem bomo udeležence podrobneje obvestili po prejemu prijave.

 TABORI, KI JIH PRIPRAVLJAMO: OŠ/SŠ* Starost TERMIN LOKACIJA CENA
KREATIVNA ANGLEŠČINA 5. – 9. razred 30. 6. – 5. 7. 2019 POREČ 195,00 €
NEMŠČINA* OŠ in SŠ** od 12. – 16. let 2. 8. – 11. 8. 2019 MARBURG

Prijavnice in ostale informacije najdete na naši spletni strani.

KRATKI OPISI TABOROV

Tabor ANGLEŠČINE – za tiste, ki jih zanima angleški jezik in si želijo nekoliko drugače preživeti nekaj počitniških dni ob morju. Na taboru bosta v ospredju ustvarjalnost in kreativno pisanje v izbranem tujem jeziku. Ob tem pa še spoznavanje mesta ter aktivno preživljanje počitnic. Tabor je namenjen tistim, ki si želijo veliko zabave, druženja, ustvarjanja in nepozabnih doživetij.

 * TI je bližje NEMŠČINA in potovanja– potem moraš z nami v MARBURG. Učenje nemškega jezika ni nujno sedenje v učilnici in poslušanje predavanj, lahko je pravo potovanje, raziskovanje, zabava in druženje s prijatelji. Obiski zanimivih krajev, adrenalinske in športne dogodivščine, družabne igre in večerne zabave … pri tem pa učenje nemškega jezika steče kar nehote in povsod. Obiskali in raziskovali bomo tudi BONN.

Vljudno vas prosimo za informiranje vaših učencev in dijakov o taborih. Za vse informacije smo vam oz staršem na voljo na spodnjih kontaktih. V kolikor bi želeli, da vam na vaš naslov pošljemo prijavnice in obvestila, nam pišite.

S prijaznimi pozdravi,  Urša Žiger

Koordinatorica Omogočimo sanje! Zveza prijateljev mladine Maribor

Razlagova ulica 16, 2000 Maribor
Tel.: 02/2296915,        Fax: 02/2296920         www.zpm-mb.si        ursa@zpm-mb.si;

Dostopnost