Skoči na glavno vsebino

V teh dneh se preprosto ne da izogniti praznikom. Lepo okrašene izložbe, še bolj pa pravljičen utrip novoletnih lučk nas bosta popeljala v svet božičnih radosti. In neverjetno, celo nekaj snežne idile smo že imeli. Ste že izbrali smrečico, ki jo boste okrasili?

Namreč, na naši šoli smo praznični že ves december, še posebej pa smo bili veseli prejšnji četrtek, ko smo priredili zdaj že tradicionalni božični bazar s kulturnim programom in povabili staro in mlado od blizu in daleč. Lepo smo okrasili našo telovadnico v krajevnem domu, okrasili smo tudi smrečico in nekaj najpomembnejšega – razstavili smo naše izdelke. Ampak saj veste, kako je s tem, nekaj jih je bilo uporabnih, nekaj jih je bilo predvsem lepih, tisti sladki izdelki, ki jim poznavalci pravimo božični piškoti, pa so šli najhitreje v promet.

Vsekakor je bilo druženje z našimi najdražjimi nepozabno. Kulturni program je bil zelo pester, saj se je pelo in plesalo in občasno tudi malo »zaštekalo«, ko nam je ponagajal računalniški škrat. Zaželeli smo si najlepše želje in naklonili najtoplejše objeme, zdaj pa mora zapasti samo še bela snežinka, mi pa si bomo podarili silvestrski poljub. Ampak to je že druga zgodba.

Za skupnost učencev zapisala Dragica Križaj.

Dostopnost